Vores træningsfaciliteter

Alle AFIS-kurser gennemføres i vores hangar i Hans Christian Andersen Airport i Odense, hvor vi også har vores dronepilotskole. Det er en fordel for kursisterne at gennemføre træningen i et ægte luftfartsmiljø, da de derved får mulighed for at opleve den aktivitet, der foregår i en lufthavn med kontroltårn og AFIS.

 

Vores AFIS-kurser holdes i HCA Airport i Odense, hvor vi også har vores dronepilotskole. Her ses vores hangar, hvor skolen holder til.

3D 270° tårnsimulator

I vores hangar har vi moderne uddannelsesfaciliteter med en 3D 270° tårnsimulator med en AFIS-operatørelevplads, en instruktørplads og en simuleringspilotplads. Hertil kommer alt det tekniske udstyr, en AFISO skal bruge i sit daglige arbejde så som  telefoner, radiokommunikationssystem, vejrinformationsudstyr og radarskærm.

De mange skærme udleder en del varme. Det har vi taget højde for ved at installere airconditionanlæg i  simulatorrummet. Det gør, at der altid er et behageligt arbejds- og indeklima i simulatoren.

 

 

 

Øvrige faciliteter

I hangaren er der flere moderne undervisningslokaler med højt til loftet, godt lysindfald og masser af plads til både gruppearbejde og selvstændig opgaveløsning.

Der er et fælles køkken, hvor vi tilbereder frokost og opbevarer kølige drikkevarer, toiletter (også handicaptoilet) og et stort udeareal til at trække frisk luft i pauserne.

Da vores AFIS-skole deler faciliteter med vores dronepilotskole, kan vi som et ekstra tillæg til AFIS-uddannelser tilbyde kursister at flyve med drone, eller eventuelt tilbyde dem at tage et dronebevis.

 

 

Kontakt

Hvis du vil vide mere om vores AFIS-uddannelser, kan du kontakte:

 

Aleksander Hedqvist

AFIS-ansvarlig
Integra Aviation
[email protected]

 

Integra Aviation

Udbyder af konsulent- og serviceydelser samt træning og uddannelse til luftfartsindustrien. Udbyder af avancerede droneløsninger til private og offentlige organisationer.

 

Kontakt

Integra Aviation
Lufthavnvej 131, Hangar 16
 5270 Odense N

[email protected]
Tlf.: 46 16 16 41