Dronepilotkursus natflyvning

Drone-pilot-kursus nat-flyvning

Ønsker du at udføre droneflyvninger i bymæssigt område mellem solnedgang og solopgang, kræver det en natpåtegning i dit dronebevis.

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens bekendtgørelse §11 siger bl.a., at for at opnå et dronebevis til natflyvning, skal droneføreren have gennemført mindst 3 timers natflyvning uden for bymæssigt område inden for et år. Det vil sige, at du, inden du møder på kurset, skal  have et gyldigt dronebevis samt have udført de ovenstående 3 timers natflyvning uden for bymæssigt område.

Natflyvningskurset indeholder 2 timers teori efterfulgt af 3 timers natflyvning. Der afsluttes med en praktisk prøve. Efter at have bestået den praktiske prøve, er du godkendt til at flyve mellem solnedgang og solopgang i bymæssigt område i Danmark.

Vi leverer en natflyvningsstartpakke og står for forplejning og drikkevarer under kurset. Vores startpakke indeholder en refleksvest og en pandelampe.

Vigtigt!

Du kan medbringe din egen drone eller leje én af os. Skriv, om du ønsker at leje en drone, når du udfylder tilmeldingsformularen nedenfor.

Derudover skal du medbringe følgende: 

  • Logbog med 3 timers registreret natflyvning uden for bymæssigt område.
  • Dit dronebevis
  • Identifikationspapir i form af kørekort, pas eller anden godkendt billedlegitimation.
  • Praktisk tøj, som passer til vejret.

Vi forbeholder os ret til at udskyde kurset, hvis ikke vejret er flyvegunstigt. Det er instruktøren alene, der afgør senest samme dag om formiddagen, om kurset kan gennemføres. I tilfælde af, at kurset må aflyses, finder instruktøren hurtigst muligt en alternativ flyvedag sammen med kursisterne.

Pris kr. 3.495

Ved tilmelding af mindst tre personer fra samme virksomhed, tilbyder vi mængerabat. Angiv venligst ønske om mængderabat i formularen nedenfor.Tilmelding til dronekursus

Udfyld formuleren nedenfor for tilmelding eller indhentning af tilbud.Til-melding til drone-kursus

Udfyld formuleren nedenfor for tilmelding eller indhentning af tilbud.

Kurser ønskes (marker gerne flere)

Ønskes leje af drone? (der opkræves et gebyr afhængig af hvilken drone, der ønskes)

Opgradering

14 + 12 =

Integra Aviation

Udbyder af konsulent- og serviceydelser samt træning og uddannelse til luftfartsindustrien. Udbyder af avancerede droneløsninger til private og offentlige organisationer.

 

Kontakt

Integra Aviation
Lufthavnvej 131, Hangar 16
 5270 Odense N

[email protected]
Tlf.: 46 16 16 41