Hjælp til indkøb af droner

 

Undgå fejlkøb, og lad os hjælpe din virksomhed med at udvælge den rigtige droneløsning.

Står du og din virksomhed overfor at skulle indkøbe én eller flere droner til specielle formål, så overvejer du sikkert hvilke droner og hvilket tilbehør, I skal købe, og hvordan I skal gribe købet an.

Den bekymring får du ikke, hvis du vælger Integra Aviation som din projektpartner. Vi sørger for den rigtige løsning fra valg af droneplatform og  indbygning af særlige sensorer til indkøring af udstyret i forretningsgangen.

Vi kan også flyve dronerne for dig. Med en flåde af specialudstyr kan vi foretage flyvningerne, og din virksomhed betaler kun for de flyvninger, I skal bruge. Læs mere om vores droneoperationer her.

Har I brug for uddannelse til jeres egne dronepiloter, hjælper vi også med det. Læs mere om vores dronepilotuddannelser her.

Hvordan I finder den rigtige løsning, finder vi ud af sammen. Vi sørger for en løsning, der er fleksibel, og som er skræddersyet til din virksomheds behov.

 

Kontakt

Janus Bill Andersen
Projektleder
Integra Aviation
[email protected]

 

Integra Aviation

Udbyder af konsulent- og serviceydelser samt træning og uddannelse til luftfartsindustrien. Udbyder af avancerede droneløsninger til private og offentlige organisationer.

 

Kontakt

Integra Aviation
Lufthavnvej 131, Hangar 16
 5270 Odense N

[email protected]
Tlf.: 46 16 16 41