Træning og uddannelse

 

Integra Aviation Academy er en international luftfartsskole, der uddanner dronepiloter, flyveledere, AFIS-operatører og groundhandling-personale til lufthavne. Vi har skoler i Odense, Vedbæk, Oslo og Bangkok, og alle vores uddannelser og kurser er godkendt af nationale eller internationale luftfartsmyndigheder.

Vores undervisere har omfattende teoretisk og praktisk erfaring inden for luftfart, ligesom de har gennemgået et ’train-the-trainer kursus’. En tæt dialog med kunder og kursister sikrer, at vi konstant evaluerer vores uddannelser og tilpasser dem efter behov.
 

Vision

Gennem træning og uddannelse løfter vi kompetenceniveauet for professionelle i luftfartsbranchen og fremmer flyvesikkerheden verden over. Vores kurser og uddannelser øger den enkelte persons markedsværdi, forbedrer konkurrenceevnen for virksomheden og bidrager til generel forbedring af den globale luftfarts-infrastruktur.

Vi har et bredt udvalg af kurser og uddannelser til professionelle inden for luftfart. Se vores udvalg nedenfor.

 

Integra Aviation

Udbyder af konsulent- og serviceydelser samt træning og uddannelse til luftfartsindustrien. Udbyder af avancerede droneløsninger til private og offentlige organisationer.

 

Kontakt

Integra Aviation
Lufthavnvej 131, Hangar 16
 5270 Odense N

[email protected]
Tlf.: 46 16 16 41