Dronepilotkursus praktisk forberedelse

For at få et dronebevis, er der en række krav, der skal være opfyldt. Du skal bl.a. kunne fremvise en log ved kursusstart, der viser, at du har fløjet mindst 15 flyvninger udenfor bymæssigt område, der tilsammen giver mindst 5 flyvetimer.

Hvis du aldrig har fløjet med drone før, og ønsker du hjælp til at komme i gang, kan vi tilbyde to timers praktisk flyvetræning med en instruktør samt introduktion til dronen og dens tilbehør.  Med to timers praktisk øvelse på flyvebanen er kursisten klædt godt nok på til selv at kunne gennemføre de sidste tre timers flyvning, der skal til, for at opnå de fem flyvetimer tilsammen.  

Du kan her læse mere om, hvilke øvrige krav, der skal være opfyldt, for at kunne tage et dronebevis.

 

Vigtigt!

Du kan enten medbringe din egen drone eller leje én af os. Skriv, om du ønsker at leje en drone, når du udfylder tilmeldingsformularen nedenfor.

Du skal have praktisk tøj på, der passer til vejret.

Vi forbeholder os ret til at udskyde kurset, hvis ikke vejret er flyvegunstigt. Det er instruktøren alene, der afgør senest samme dag om formiddagen, om kurset kan gennemføres. I tilfælde af, at kurset må aflyses, finder instruktøren hurtigst muligt en alternativ flyvedag sammen med kursisterne.Tilmelding til dronekursus

Udfyld formuleren nedenfor for tilmelding eller indhentning af tilbud.

Kurser ønskes (marker gerne flere)

Ønskes leje af drone? (der opkræves et gebyr afhængig af hvilken drone, der ønskes)

Opgradering

10 + 12 =

Integra Aviation

Udbyder af konsulent- og serviceydelser samt træning og uddannelse til luftfartsindustrien. Udbyder af avancerede droneløsninger til private og offentlige organisationer.

 

Kontakt

Integra Aviation
Trørødvej 63B
2950 Vedbæk

[email protected]
Tlf.: 46 16 16 41