Dronepilotkursus praktisk forberedelse

Fra 1. januar 2021 trådte ny dronelovgivning i kraft, der betød, at man ikke længere skal tage en dronebevisuddannelse for at få et dronebevis. I stedet skal man tage en online prøve på trafikstyrelsens hjemmeside. Ved at besvare op til 70 spørgsmål, kan man opnå certifikat til at flyve drone. Der skelnes derfor heller ikke længere mellem dronetegn (til privatepersoner) eller dronebevis (til professionelle). Før du tager prøven, skal du finde ud af din drones vægt, så du kan tage det rigtige dronecertifikat.

Dronernes vægtkategorisering iflg. den nye lovgivning er:
– A1: 0 – 249g
– A1: 250 – 900g
– A2: 900g – 4kg
– A3: 4 – 25kg

Hvis du aldrig har fløjet med drone før, og ønsker du hjælp til at komme i gang, kan vi tilbyde to timers praktisk flyvetræning med en instruktør samt introduktion til dronen og dens tilbehør.  Med to timers praktisk øvelse på flyvebanen er kursisten klædt godt nok på til selv at kunne gennemføre de sidste tre timers flyvning, der skal til, for at opnå de fem flyvetimer tilsammen.   

Vigtigt!

Du kan enten medbringe din egen drone eller leje én af os. Skriv, om du ønsker at leje en drone, når du udfylder tilmeldingsformularen nedenfor.

Du skal have praktisk tøj på, der passer til vejret.

Vi forbeholder os ret til at udskyde kurset, hvis ikke vejret er flyvegunstigt. Det er instruktøren alene, der afgør senest samme dag om formiddagen, om kurset kan gennemføres. I tilfælde af, at kurset må aflyses, finder instruktøren hurtigst muligt en alternativ flyvedag sammen med kursisterne.Tilmelding til
skræddersyet
dronekursus

Udfyld formuleren nedenfor for tilmelding eller indhentning af tilbud.

Kurser ønskes (marker gerne flere)

Ønskes leje af drone? (der opkræves et gebyr afhængig af hvilken drone, der ønskes)

9 + 12 =

Integra Aviation

Udbyder af konsulent- og serviceydelser samt træning og uddannelse til luftfartsindustrien. Udbyder af avancerede droneløsninger til private og offentlige organisationer.

 

Kontakt

Integra Aviation
Lufthavnvej 131, Hangar 16
 5270 Odense N

[email protected]
Tlf.: 46 16 16 41