Dronepilotkursus opgradering

Drone-pilot-kursus op-gradering

Har du allerede et dronebevis, og vil du gerne have bevis til at flyve med drone i en tungere kategori, eller ønsker du at få godkendelse til at flyve med en fastvinget drone, skal du have et opgraderingskursus. Vi opgraderer dit bevis fra kategori 1A til 1B eller 2, eller dit bevis fra kategori 1B til 2.

Har du allerede bevis til en multirotor-drone og ønsker godkendelse til at flyve med en fastvinget drone, skal du også på opgraderingskursus.

Opgradringskurset består af en dags praktisk flyvning med drone i den kategori, der ønskes opgradering til, og afsluttes med en praktisk prøve. Ved opgradering til fastvinget, laves der praktiske øvelser, men der aflægges ikke prøve.

Vi forbeholder os ret til at udskyde den praktiske del af kurset, hvis ikke vejret er flyvegunstigt. Det er instruktøren alene, der afgør senest samme morgen, om kurset kan gennemføres. I tilfælde af, at kurset må aflyses, finder instruktøren hurtigst muligt en alternativ flyvedag sammen med kursisterne.

Der indgår fuld forplejning i kurserne.

Pris kr. 3.495

Ved tilmelding af mindst tre personer fra samme virksomhed, tilbyder vi mængerabat. Angiv venligst ønske om mængderabat i formularen nedenfor.Tilmelding til dronekursus

Udfyld formuleren nedenfor for tilmelding eller indhentning af tilbud.Til-melding til drone-kursus

Udfyld formuleren nedenfor for tilmelding eller indhentning af tilbud.

Kurser ønskes (marker gerne flere)

Ønskes leje af drone? (der opkræves et gebyr afhængig af hvilken drone, der ønskes)

Opgradering

4 + 13 =

Integra Aviation

Udbyder af konsulent- og serviceydelser samt træning og uddannelse til luftfartsindustrien. Udbyder af avancerede droneløsninger til private og offentlige organisationer.

 

Kontakt

Integra Aviation
Lufthavnvej 131, Hangar 16
 5270 Odense N

[email protected]
Tlf.: 46 16 16 41