Faciliteter og undervisere

Vores droneskole

Vi uddanner dronepiloter i vores hangar i HCA Lufthavn i Odense. Det er en særlig oplevelse at være her, da hangarens placering giver kursister mulighed for at opleve et ægte lufthavnsmiljø helt tæt på  – med bl.a. faldskærmsudspringere som nabo, fly og helikoptere, der lander og letter, og vores egen AFIS-skole med tårnsimulator.

Vi har gode og lyse undervisningslokaler med moderne faciliteter og udstyr. Vi har et tæt samarbejde med lufthavnen og droneklyngen UAS Denmark, som gør, at vi har adgang til et af de eneste testcentre i Europa, der kan tilbyde et godkendt BVLOS (Beyond Visual Line of Sight) luftrum.

 

Vores undervisere

 

Med 30 års erfaring inden for luftfart ved vi, hvad der skal til for at udbyde de bedste dronekurser – og altid med sikkerheden i top.  Vores instruktører har enten flere års erfaring inden for luftfart som pilot eller flyveleder eller har en teknisk baggrund som f.eks. ingeniør.

Da vores kurser typisk spænder over mindst tre dage, bestræber vi os på at sammensætte et instruktørhold, der spænder bredt over hele fagpalleten. Det sikrer undervisning af specialister og giver kursisterne variation i undervisningen. 

Kurser ønskes (marker gerne flere)

Ønskes leje af drone? (der opkræves et gebyr afhængig af hvilken drone, der ønskes)

Opgradering

14 + 4 =

Integra Aviation

Udbyder af konsulent- og serviceydelser samt træning og uddannelse til luftfartsindustrien. Udbyder af avancerede droneløsninger til private og offentlige organisationer.

 

Kontakt

Integra Aviation
Lufthavnvej 131, Hangar 16
 5270 Odense N

[email protected]
Tlf.: 46 16 16 41