En dag i selskab med droner

Mangler du en god idé til dit næste afdelingsmøde eller firma-event, som har både fagligt og socialt indhold? Får du besøg af forretningsforbindelser, som du gerne vil give en anderledes oplevelse? Så skal du overveje et drone-event!

Vi skræddersyr dit arrangement, så det imødekommer jeres faglighed, behov og ønsker – og holder det også gerne på engelsk.

Vi åbner døren op til vores hangar i Odense og sørger for forplejning, hvad enten I er til kaffe & kage, frokost eller finger food.


Vi skræddersyr dit næste event!

  • Flyv med drone sammen med dine kollegaer
  • Oplev små og store droner i vores hangar
  • Få styr på begreber son ‘BVLOS’, ‘VTOL’ og andre fagtermer
  • Hør hvordan du kan bruge droneteknologien i din virksomhed
  • Nyd en kop kaffe, en frokost eller anden forplejning med kunder eller kollegaer
  • Priser fra 5.000 kr. eks. moms.

Hvis du vil høre mere om dine muligheder for et event med droner i vores hangar, kan du kontakte Zosia Karoline Lav på e-mail: [email protected]

Skolebesøg

Vi ønsker at øge børn og unges generelle interesse for og viden om droneteknologi, og derfor modtager vi gerne besøg fra  børneinstitutioner, skoler og uddannelsesinstitutioner i vores hangar i Odense. 

Vi fremviser vores droner og fortæller, hvad de bruges til. Og vi svarer så godt vi kan på spørgsmål, som børnene har på hjerte.

Hvis du vil høre mere om dine muligheder for et event med droner i vores hangar, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt

Zosia Karoline Lav
Kommunikations- og marketingchef
Integra Aviation Academy
[email protected]

 

Hvorfor hedder det en drone? Kan den selv finde hjem? Og hvad nu hvis den sidder fast i et træ? Nysgerrige elever og lærere fra Paarup Skoles Center for Autisme på besøg i vores Dronehangar i Odense Lufthavn. 

Integra Aviation

Udbyder af konsulent- og serviceydelser samt træning og uddannelse til luftfartsindustrien. Udbyder af avancerede droneløsninger til private og offentlige organisationer.

 

Kontakt

Integra Aviation
Lufthavnvej 131, Hangar 16
 5270 Odense N

[email protected]
Tlf.: 46 16 16 41